golvvård

EMSAB erbjuder ett komplett golvvårdsprogram för de flesta golvytor. Vi är specialister på

Plast- och linoliumgolv

Med rätt arbetsteknik och kunskap om olika material blir golvvården lönsam eftersom det dels förlänger golvets livslängd och dessutom blir mer lättstädat och därmed håller lokalvårdskostnaderna nere. Vi börjar alltid med en bedömning på plats för att göra en golvbesiktning och behovsanalys och kan därefter rekommendera rätt golvvårdsprogram i samråd med kunden.Vi nollställer golvet från gammal polish, behandlar golvet samt påför en av marknadens bästa och hållbaraste ytförstärkare som då ger golvet en fräsch lyster.

Vi kan städning

Vi är ett komplett städbolag som utför alla typer av städning i fastigheter och kontor. Vi har över 20 års erfarenhet av städning på såväl mindre som större företag. Vi arbetar målmedvetet med att hålla en hög kvalite på arbete och service.Vår ambition är att alltid utföra våra uppdrag på bästa sätt.

Kvalitet är för oss att alltid ha målet med 100% nöjda kunder. 
Vi hjälper våra kunder att skapa en trivsam arbetsplats och trevlig miljö.Detta når vi genom ärlighet, noggrannhet och vår personals personliga ansvar. Vi utför även trappstädning, specialstädning, fönsterputsning och sanering.


UC EMSAB

Guldsigill mini