Klottersanering

sanering txt

Emsab AB hjälper både byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare samt privatpersoner med sanering. Vi sanerar lösöre och fastigheter vid brand och vattenskador, ohyra, klottersanering, tvättar fasader samt byggstädar.

Klotter:
Vi sanerar med vår mobila hetvattenmaskin och använder medel efter behov. Vi kan också lägga ett klotterskydd för att lättare kunna sanera utsatta väggar och därmed skydda väggen mot slitage och underlätta sanering.

Luktbehandling:
Vi har olika typer av luktbehandling. Ozonbehandling vid nikotinlukt, mögelskador, brandlukt. Kemikaliebehandling kan effektivt ta bort dålig lukt från urin eller mögel.

 

Vi kan städning

Vi är ett komplett städbolag som utför alla typer av städning i fastigheter och kontor. Vi har över 20 års erfarenhet av städning på såväl mindre som större företag. Vi arbetar målmedvetet med att hålla en hög kvalite på arbete och service.Vår ambition är att alltid utföra våra uppdrag på bästa sätt.

Kvalitet är för oss att alltid ha målet med 100% nöjda kunder. 
Vi hjälper våra kunder att skapa en trivsam arbetsplats och trevlig miljö.Detta når vi genom ärlighet, noggrannhet och vår personals personliga ansvar. Vi utför även trappstädning, specialstädning, fönsterputsning och sanering.


UC EMSAB

Guldsigill mini